Bescherming voor parkeerdaken en hellingbanen

U heeft een prachtige onderneming. Uitstekende dienstverlening, fraaie producten en een prima service staan bij u hoog in het vaandel geschreven. En dat hoeft natuurlijk niet geheim te blijven. Dat wilt u laten zien in de wijze waarop u zich presenteert met uw bedrijfsgebouw. Daarbij maakt het niet uit of het om een hotel, kantoor, winkel- zorg-, of congrescentrum gaat; de eerste indruk van uw bedrijf krijgt de bezoeker als deze met zijn of haar auto komt aanrijden. Een indruk van de vestigingslocatie, de architectuur van het gebouw en… de parkeervoorziening. Bescherming van de constructie en de onderligende woon- of werkruimtes is een van de centrale doelstellingen die Blom flooring systems realiseert met de duurzame afdichting van parkeerdekken. Het meerlaagse systeem is volledig gewapend, wordt naadloos aangebracht en is absoluut waterdicht zodat de constructie niet door corrosie wordt aangetast.

Werkwijze

Kooldioxide, chlorides van dooizouten, olie benzine en diesel; onze vloeren zijn er tegen bestand. Instrooimaterialen op basis van vuurgedroogd kwartszand zorgen voor een afdoende bescherming tegen continue zware verkeersbelasting. Aan hellingbanen stellen we nog hogere eisen dan aan een parkeerdek. Juist door de helling is de slijtvastheid nog veel belangrijker. Vandaar dat we in verreweg de meeste gevallen kiezen voor Mandurax of basaltsplit als afdeklaag. Dat zorgt ook voor een sterk verhoogd anti-slipkarakter van de hellingbaan waardoor de veiligheid wordt gegarandeerd. Doordat het systeem, behalve op beton, ook direct op asfalt toepasbaar is, vormen naast nieuwbouwprojecten ook renovatieprojecten geen enkel probleem.De verschillende kleurvarianten, te realiseren via uiteenlpende instrooi materialen, zorgen niet alleen voor een prettige eigen uitstraling maar creƫren daarnaast een aangename atmosfeer, waardoor gebruikers zich zekerder voelen en daardoor veiliger rijden.

Verzekerde garantie

De combinatie van hoogwaardige producten en gecertificeerde applicateurs biedt de mogelijkheid u in veel gevallen tot 10 jaar verzekerde garantie te bieden op de gewapende en scheuroverbruggende systemen. De aansprakelijkheid van zowel de leverancier als van de applicateur is hierbij verzekerd.