Perfecte afwerking van de woonomgeving

Balkons, terrassen en galerijen behoren tot de directe woonomgeving. Afwering en detallering moeten dus aan hoge eisen voldoen. Water moet snel worden afgevoerd en met name de aansluiting op wanden, drempels en hekwerken stelt hoge eisen. Verschillende woonlagen liggen boven elkaar dus een absoluut waterdichte afwerking van door- en afvoeren is cruciaal. Hiertoe bieden wij een aantal systemen waarmee uw bouwwerk duurzaam wordt beschermd tegen weersinvloeden en de decoratieve presentatie naar een hoger niveau wordt getild.

Werkwijze

Blom flooring systems beschikt over een uigebreid arsenaal aan specifieke systemen om al deze situaties het hoofd te kunnen bieden. Gecombineerd met het absolute vakmanschap van onze medewerkers resulteert dat in perfect afgewerkte projecten waar veilighied, comfort en uitstraling in combinatie met elkaar zorgen voor precies die situatie die zowel bewoners als eigenaars op prijs stellen.

Anti-slipniveau, kleurgebruik, isolatie, stuk voor stuk zijn het variabelen die op klantspecificatie kunnen worden ingevuld. De snelle verwerking van de toegepaste materialen zorgt voor een minimale overlast voor de gebruikers. Hierdoor worden ook renovatieprojecten tot volle tevredenheid uitgevoerd.