Galerijen, balkons, terrassen en wandeldekken

Perfecte afwerking van de woonomgeving

Balkons, terrassen en galerijen behoren tot de directe woonomgeving. Afwerking en detaillering moeten dus aan hoge eisen voldoen. Water moet snel worden afgevoerd en met name de aansluiting op wanden, drempels en hekwerken stelt hoge eisen. Verschillende woonlagen liggen boven elkaar dus een absoluut waterdichte afwerking van door- en afvoeren is cruciaal.

Kleur en ontwerp

Hoe vaak ziet u niet de grijze, grauwe afwerkingen? Vreemd eigenlijk, want met nagenoeg dezelfde inspanning kunt u het woonklimaat meer kleur geven. Zeker wanneer u met gecombineerde kleurpatronen of structuurvariaties het geheel transformeert tot een fraai en modern design. Kleuren en ontwerp zijn dus belangrijk in onze huizen en tuinen, maar worden vaak vergeten bij de renovatie of het ontwerpen van balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken. Voortaan is de keuze aan u: blijft uw complex grijs en grauw, of kiest u ook voor de kleur en structuurvariaties van de verschillende systemen die we voor uw kunnen aanbieden.

Werkwijze

Blom flooring systems beschikt over een uitgebreid arsenaal aan specifieke systemen om al deze situaties het hoofd te kunnen bieden. Gecombineerd met het absolute vakmanschap van onze medewerkers resulteert dat in perfect afgewerkte projecten waar veiligheid, comfort en uitstraling in combinatie met elkaar zorgen voor precies die situatie die zowel bewoners als eigenaars op prijs stellen.

Anti-slipniveau, kleurgebruik, isolatie, stuk voor stuk zijn het variabelen die op klantspecificatie kunnen worden ingevuld. De snelle verwerking van de toegepaste materialen zorgt voor een minimale overlast voor de gebruikers. Hierdoor worden ook renovatieprojecten tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Verzekerde garantie

De combinatie van hoogwaardige producten en gecertificeerde applicateurs geeft de mogelijkheid u in veel gevallen een 10 jaar verzekerde garantie te bieden op de volledig gewapende- en scheuroverbruggende afdichtingsystemen.