Kunststof vloeren met een klantspecifiek karakter

Bedrijfsgebouwen, winkels, kantoren, (medische) praktijkruimten. Ze stellen allemaal eigen eisen, ook aan de vloer. Veiligheid, gladheid, onderhoud en zeker ook de gewenste uitstraling verschilt voor iedere toepassing. Bij Blom flooring systems beschikken we over een uitgebreid arsenaal aan kunststof vloeren voor al die toepassingen.

Werkwijze

In sommige gevallen kunnen we volstaan met een coating. Soms zijn gietvloeren noodzakelijk. Afhankelijk van de bestaande ondergrond verzorgen we ook de noodzakelijke voorbereidende werkzaamheden als stofvrij stralen, schuren, vlamstralen, slijpen, frezen en boucharderen.

Gietvloeren kunnen eenvoudig worden voorzien van decoratieve instrooi materialen die vervolgens weer met een topsealer worden afgedekt. Hiermee is een volledige vrijheid in ontwerp en kleurstelling van de vloer gewaarborgd. Met name scholen, peuterspeelzalen, showrooms en winkels hebben we daarmee een volstrekt eigen gezicht gegeven.

Antislip topsealers voor blote voeten in natte ruimten vormen een extra kwaliteit die vooral in scholen, fitnessruimten of therapeutische inrichtingen wordt toegepast. Indien gewenst garanderen wij de vloeistofdichtheid via een PVB-verklaring.

Al onze kunststofgietvloeren zijn gemaakt voor intensief gebruik, aan te brengen over oude lagen, na droging absoluut onschadelijk, vrij van oplosmiddelen of emissies van schadelijke stoffen en ook nog eens eenvoudig te reinigen.