Dilatatie en detail afdichting

Volledig gewapend en scheuroverbruggend afdichtingsysteem voor details en randen

Detailleringen komen voor in allerlei verschijningsvormen; van een groot oppervlak zonder bijzondere complicaties tot een klein, hoog gelegen dak met uitgesproken details. Al deze daken hebben echter één overeenkomst; ze moeten waterdicht zijn.

Het is algemeen bekend dat lekkages op een dak vaak voorkomen bij de detailleringen. Hoe ingewikkelder de constructie, des te hoger de eisen en de technische uitdagingen die aan een dakafdichting worden gesteld.

Werkwijze

Triflex pro detail is een over het gehele oppervlak gewapend, naadloos afdichtingsysteem voor details en aansluitingen. Als een tweede huid biedt de vloeibare kunststof zelfs op moeilijke details, hoeken en opstanden een duurzame afdichting. Het systeem is toepasbaar op vrijwel iedere ondergrond en goed te combineren met een groot aantal bij het dak relevante bouwmaterialen. Eerst wordt een vloeibare laag hars aangebracht op het detail daarna wordt een wapeningsvlies volledig en blaasvrij aangebracht met een tweede laag hars. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen wordt alles gegarandeerd afgedicht. Het resultaat is een duurzame afdichting tot in detail.